Over Hender Amps

Hender Amps is in maart 2014 opgericht door Guus Hendriks. Door zijn jarenlange ervaring is Hender Amps het betrouwbare adres voor onderhoud, reparaties en modificaties aan (buizen)versterkers voor gitaar, bas en harp. Naast versterkers voor muziek-instrumenten repareren wij ook jukebox versterkers, eindversterkers en mixers.

Is uw versterker defect of aan een onderhoudsbeurt toe? Kijk dan snel onder Repair service voor meer informatie.

Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina en lees wat andere klanten over ons schrijven.

2014: Samenwerking met Mgear Nederweert en Mgear Bree. 
2014: Service punt voor Blackstar versterkers in de Benelux.
2015: Samenwerking met Eich Amplification.
2016: Samenwerking met Waterland Productions.
2017: Samenwerking met Max Guitar Store.


Ook voor de aankoop van een vintage gitaar bent u bij Hender Amps aan het juiste adres. Vaak gaat het om zeldzame gitaren en is het erg lastig om een goed exemplaar te vinden. Door de jaren heen hebben wij vele contacten opgebouwd met vintage gitaar dealers in Amerika. Hierdoor hebben wij altijd een gevarieerd aanbod van vintage gitaren op voorraad. De gitaren worden voor verkoop geheel nagekeken, afgesteld en gereinigd.

Kijk snel onder Shop voor het aanbod van onze vintage gitaren.

U kunt uw instrument ook bij ons in consignatie plaatsen. Wanneer nodig worden er nieuwe snaren op gezet, we maken kwaliteit foto’s en zorgen voor web-marketing. Vraag naar de mogelijkheden.

Referenties van Hender Amps vind u op Ebay. We hebben een feedbackscore van maar liefst 100%. Een tevreden klant is prioriteit 
nummer 1 !