Modificaties

Modificaties zijn aanpassingen in de versterker om de sound te upgraden, het gebruiksgemak te verbeteren of de kwaliteit en veiligheid te optimaliseren.

Bias modificatie:
Bij het vervangen van de eindbuizen moet bijna altijd de rust­stroom (de bias) van de eind­buizen opnieuw worden afgesteld. Dit is erg belangrijk voor een goede sound en optimale levensduur van de eind­buizen. In veel versterkers zit geen bias potmeter. Bij de bias modificatie word een bias potmeter ingebouwd om de rust­stroom te kunnen instellen.

Master volume modificatie:
Veel versterkers zonder master volume gaan pas oversturen als het volume op stand 10 staat. Dit is in de praktijk niet altijd wenselijk. Een master volume inbouwen kan hier uitkomst bieden. Op deze manier word de voorversterker overstuurd, zonder dat de eindversterker het volle vermogen hoeft te leveren.

Signaalcondensatoren upgraden:
Om kosten te besparen gebruiken fabrikanten soms condensatoren van mindere kwaliteit. Deze signaalcondensatoren zijn essentieel voor een goede sound aangezien deze in de signaalweg zitten. Het vervangen van deze "goedkope" condensatoren zorgt er voor dat de sound voller en sprankelend word.

Marshall 6100 / 6101 - 30th anniversary:
Bij dit model Marshall komt het regelmatig voor dat het kanalen wisselen niet werkt als de versterker aangezet word. Soms branden er dan 3 leds (groen/oranje/rood) tegelijk of 2 leds (groen/oranje) of helemaal niets. Als de versterker uit en weer aan word gezet werkt het meestal wel weer. Door een kleine modificatie uit te voeren kunnen we ook dit probleem voor u oplossen.

Zo zijn er nog tal van andere modificaties. Vraag naar de mogelijkheden.

We maken graag een prijsopgave voor een bepaalde modificatie. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem ook een kijkje op onze  Facebook pagina en lees wat andere klanten over ons schrijven.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring